Zaptec Go

Zaptec Go er en smart ladeboks som sikrer at ladingen blir så effektiv som mulig. Med tradisjonelt skandinaviske design, og banebrytende norsk teknologi, er Zaptec Go verdens minste 22kw (full effekt) elbillader. Ladeboksen er bygget på ledende norsk grønn teknologi og er like smart på innsiden som den er enkel på utsiden.

Zaptech Go

Zaptec Go er den beste måten å lade opp til turen på, uansett hva du kjører eller hvor du skal. Den designpris-vinnende ladeboksen er bygget på ledende norsk grønn teknologi og er like smart på innsiden som den er enkel på utsiden. Zaptec Go er testvinner i NAFs test av ladebokser, 2022.

Zaptec Go er beregnet for private garasjer og parkeringsplasser i ene- og fritidsboliger. Spekket med førsteklasses teknologi, og alltid tilkoblet WiFi* og med 4G LTE-M, oppdaterer Zaptec Go seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene. Alt du trenger å gjøre er å lade opp bilen din.
*Krever tilgang til lokalt nettverk eller 4G (gratis på livstid).
 • Zaptec Go er testvinner i NAFs test av ladebokser

  Zaptec Go er testvinner i NAFs test av ladebokser

  Norskproduserte Zaptec Go har praktiske monteringsløsninger og gir mye for pengene. «Zaptec Go er en kraftig, liten elbillader – og det er også testens beste lader. Den dekker alle strømnett, og lar deg lade med inntil 22 kW.

  Den minimalistiske emballasjen gjør boksen enkel å frakte for montøren. Den er liten og kompakt, og kommer også i flere farger. Den har innebygde løsninger for enklere montering.


 • Zaptec app

  Zaptec app

  Lad bilen når strømprisene er på sitt laveste. Eco Mode finner du i appen, og når du velger denne smartladingen lader du bilen automatisk når strømprisene er på sitt laveste i løpet av døgnet, uansett hvilket strømselskap du har.

  Eco Mode er integrert med spotprisene til Nord Pool, som gir ny prisinformasjon til Zaptec Go hver dag.Zaptec Go og deksler