Zaptec Chill Kabelholder • 92436

Zaptec Chill Kabelholder

Zaptec Chill er en robust og slitesterk kabelholder

Bruksområde

kabelholderen tåler høy påkjenning fra tunge ladekabler over lang tid.

Designet for å passe elegant sammen med en Zaptec ladestasjon og ser pen ut på alle overflater. glir sømløst inn i sine omgivelser - enten det er på en husvegg eller i en garasje.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”