xComfort Water Guard Universal 230V • 4560170

xComfort Water Guard Universal 230V, Glans renhvit

Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon xComfort
4560170

2 699,-

2 159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-7 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
 • Vannstopp
 • Skult eller åpen installasjon
 • Styring av motor eller magnetventil
 • Integreres i xComfort Systemet
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med xComfort

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Produktblad
  • App Store
  • App Store
  • Google Play
En robust, smart og fremtidsrettet vannstoppløsning som leveres som endel av den faste elektriske installasjonen!

xComfort Water Guard Universal 55x55mm, kan monteres i både innfelt veggboks for skjult installasjon og påveggskappe for åpen installasjon.

Universell frittstående 230V nettforsynt vannstoppløsning med xComfort RF.
Kablet sensorinngang for vannsensor, 100W styreutgang for både NO og NC 230V motorventiler/magnetventiler for automatisk styring av vanntilførselen.

Kan enkelt settes opp som:
1. Kombinert styreutgang for magnetventil/motorventil og vannsensor for overvåkning i boligen f.eks som en frittstående vannstopp-løsning på kjøkken.
2. Ren styreutgang for magnetventil/motorventil der vannventilen er montert et sentralt sted i boligen f.eks på teknisk rom.
3. Ren vannsensor for overvåkning av vannlekkasje desentralisert i boligen f.eks på kjøkken, WC og andre rom med vanntilkobling uten sluk.

Følgende medfølger som standard med Water Guard Universal:
55x55mm Water Guard 230V-modul med integrert LED-indikator og sirene for varsling samt betjeningsknapper for lokal betjening, 3000m sensortape, koblingsboks for sensortape med integrert punktsensor, supplerende kabel som passer i PL-ledningslist, Hirschmann-plugg med integrert LED-indikator for 230V magnetventil, og instruksjonsklistremerke for boligeier.

xComfort Water Guard er blant annet sertifisert av den elektrotekniske organisasjonen i Østerrike (OVE) med teknisk godkjenning fra den tyske sikkerhetskontrolløren TÜV. xComfort Water Guard har også en Teknisk Godkjenning fra SINTEF der produktet er testet med ECO Brass magnetventiler fra Danfoss som en systemløsning.

Mange muligheter videre med xComfort Water Guard Universal:

Installer en T-splitkabel ved behov for styring av doble 230V magnetventiler.

Suppler med flere Water Guard Universal i samme installasjon, både som supplerende styreutgang/vannsensor, ren styreutgang eller ren vannsensor.

Suppler med trådløse 55x55mm brytere for lokal betjening av xComfort Water Guard Universal.

Suppler med xComfort Bridge for app-konfigurering, betjening, overvåkning og varsling via xComfort Bridge-appen.

Utvid vannstoppløsningen med opptil 5 trådløse batteridrevne vannlekkasje-sensorer i ulike rom.

Utvid vannstoppløsningen med xComfort bryteaktuatorer for styring og energimåling av elektriske apparater helt opptil 16A som f.eks varmtvannsbereder og oppvaskmaskin.

Oppgrader designet for vannstoppløsningen med supplerende deksler i ulike farger.

Videre utvidelse til en komplett smarthusløsning fra Eaton xComfort!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”