WiZ Smart LED strip • 60482

WiZ Lysslynge 14,8m

  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Siri

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • App Store
      • App Store
      • Google Play
Oppdag den ultimate stemningsbelysningen med våre Wiz Connected utendørs lyslenker. Disse fantastiske lyslenkene gir et magisk og varmt lys som vil forvandle ethvert uterom. Denne belysningen gir deg total kontroll og tilpassing takket være den smarte teknologien fra Wiz Connected.

Funksjonalitet

Wiz Connected utendørs lyslenker er utstyrt med avansert LED-teknologi som gir en strålende, energieffektiv belysning. Du kan enkelt justere lysstyrken, fargen og tidsinnstillingene ved hjelp av den intuitive Wiz-appen på din smartenhet. Slå dem av eller på, endre farge etter stemningen, eller sett dem til å følge solens rytme for en naturlig følelse.

Bruksområde

Disse lyslenkene er ideelle for å skape en sjarmerende atmosfære i hagen, på terrassen, balkongen eller under festlige anledninger. Lag en romantisk stemning for en kveld under stjernene eller fargelegg uteområdet for en morsom sommerfest. Wiz Connected utendørs lyslenker gir deg friheten til å skape den perfekte stemningen når som helst.

Montering

Monteringen er enkel og rask. Du kan henge lyslenkene opp på trær, vegger, rekkverk eller andre egnede overflater ved hjelp av de medfølgende festekroker og ledninger. Deretter kobler du dem til din Wiz Connected app for å begynne å nyte den fantastiske belysningen med et trykk på skjermen. Opplev magien med Wiz Connected utendørs lyslenker i dag og gjør ditt uterom enda mer sjarmerende og innbydende.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”