WiZ LED-strips
60426

WiZ Ledstrip WCA Starterkit 2M WiFi

fra WiZ WiFi ledstrip
WiZ Ledstrip WCA Starterkit 2M WiFi
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Lysgruppe Farget lystone
Effekt (W) 20
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60426

499,-

399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Vår smarte WiZ LED full color strip lar deg bringe vakkert indirekte lys inn i hjemmetditt. Du trenger bare feste den fleksible stripen til den overflaten du vil – takhimlingeller under kjøkkenskap. Startsettet kommer med en tometers lysstripe, styreenhet og effektdriver – det kreves ikke tilleggsutstyr. Wi-Fi-tilkobling, 16 millioner farger og justerbar fra varmhvitt lys til dagslys.

Funksjonalitet

Velg fra en palett med flere millioner lysfarger for å skape en utrolig atmosfære i hjemmet ditt. Opplev de subtile forskjellene våre dynamiske lyseffekter har på miljøet ditt. Bland forskjellige farger og hvitt lys-moduser for å skape den perfekte lysstemningen for hverdagen din. Lagre den og bruk den når som helst med appen, WiZmote eller stemmen. Velg blant et stort utvalg av oppkvikkende kjølig hvitt til mykt varmhvitt lys eller velg blant de forhåndsinnstilte modusene som Focus og Relax for å skape den beste stemningen for dine aktiviteter. Lys opp hjemmet ditt med oppkvikkende kjølig hvitt lys. Et smartlys som enkelt tilpasser seg dine hverdagslige aktiviteter

Få håndfri styring og bruk stemmen din isteden. Med stemmeaktiverte enheter fra Google og Amazon eller ved å bruke Siri-snarveier, kan du styre enhetene dine med stemmen.

WiZ-appen registrerer energiforbruket til lysene dine. Se din ukentlige eller daglige rapport og planlegg belysninger for et optimalisert energiforbruk i hjemmet.

Bruksområde

Du kan enkelt feste den til den overflaten du vil – vindusutstillinger, takhimlinger, arbeidsstasjoner eller under kjøkkenskap. Lyser opp og gir aksentbelysning til møblene dine.

Montering

Kan forlenges opptil 10 meter (forlenger selges separat). Kutt den og fest den på en hvilken som helst overflate, den kan gå rundt kanter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”