Elis Elektro Wall-Dog 6,5x32 linsehode hvit Ph2 (4000 • 1339156

Wall-Dog 6,5x32 Linsehode hvit PH2

En Universalskrue, skrue og anker i en, som kan benyttes i de fleste bygningsmaterialer. Forboring i materialer av stein, betong og tegel, men skrues inn uten bruk av plugger. Utformingen av gjengene gjør at den sitter svært godt, selv i gips.
- Gipsplater, min. 12 mm
- Sponplater
- Finerplater
- Plywood plater
- Treverk
- Betong
- Tegl

En herdet skrue med en gjengeutforming som er patentert. I betong, tegel og steinmaterialer forbores det med Ø 5 mm.
Hullet blåses rent når det er horisontal montering.

Skruene har en kjerne på 3,7 mm og en bredde inkl. gjenger på 6,5 mm

Materiale: Herdet stål
Hodeform: Panhode eller linse-senke hode, lakkert hvit, eller blank
Skruespor: Philips 2
Antall pr. pakke: 100 stk

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”