{{text}} {{{text}}}

Elko L608/S740 vippestykke med lysenhet • 1412074

Vippestykke+lys 1pol PH L608/S740 Elko

Vippestykke+lys 1pol PH L608/S740 Elko
Spenning (V) 230
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1412074

129,-

103,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Midlertidig utsolgt se alternative artikler Frakt fra
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • 1 pol
  • 2 pol
Vippestykke med lysåpning og lysenhet for bruk når man ønsker å bygge om RS16 bryter til bryter med lys. Passer til både påvegg og innfelte brytere. Halogenfri. Polarhvit.

Teknisk beskrivelse

Passer til 1 polet, 3 polet, vekselvender (kobl 6) og 2 polet vekselvender (kobl 6.2). Lysenhet 240 V. Lysenhetens strømtrekk: 1- 1,3mA.

Bruksområde

Benyttes når man ønsker å bygge om RS16 bryter til bryter med lys.

Montering

Lysenhet monteres på poler bak deksel.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”