Proxxon Loddebolt (gass) • 8805147

Gassloddebolt Microflam MGS PROXXON

For arbeid med åpen flamme eller med katalysatorenhet i kombinasjon med adaptere for lodding, brennmerking og krymping av isolasjonsstømper. Også for retusjering av ujevnheter i tre (sprekker, bulker). Elektronisk piezo crystal-tenner med trygg gasstrømbryter. Regulerbart gass og lufttilførsel. Hard-lodding av ømfintlige deler med flammetemperaturer opp til 1300 °C, og opp til 500 ° C når du arbeider med spiss. Adapter spisser: stor voks-/lakkskrapings kniv for reparasjoner i tre, varm kniv for å skjære enda tykkere plastfolie, 2 trebrennerspiss (vinklede og flat spiss), en loddespiss, en rund dyse for varmluftarbeid, samt en for varmekrympestrømpe. Også inkludert: Loddetinn, dryppebrett med svamp og 7mm fastnøkkel for å stramme adapterspiss. Et praktisk stativ i rustfritt stål gjør det også mulig med stasjonært arbeid. Pakket i plastkoffert med solid PP.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”