Makita Vinkelsliper
8876081

Vinkelsliper 18V BL DGA504Z (kun maskin) Makita

fra Makita
Vinkelsliper 18V BL DGA504Z (kun maskin) Makita
Bruksområde Innendørs Spenning 18V Bruksområde Innendørs og utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Dette er en svært effektiv batteridrevet vinkelsliper med merkespenning på 18V. Den har et smalt, behagelig grep med et AVT-håndtak og gjenstartbeskyttelse, samt en børsteløs motor for overlegen kraft og driftstid.

Teknisk beskrivelse

Slipeskiven har en diameter på 125 mm, en vekt på 2,5 kg og følgende mål: 362 x 140 x 145 mm.

Funksjonalitet

Vinkelsliperen har elektrisk strømovervåking med varsellampe.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”