Veria Varmematte
189B0500

Veria Snowmat 300T 500W 0,5x3,4m

fra Veria
Veria Snowmat 300T 500W 0,5x3,4m
Spenning (V) 230
Bruksområde Utendørs
Effekt (W) 500
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 12 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
189B0500

1 539,-

1 231,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
30± på lager

Fri frakt
  • Høykvalitets varmekabel
  • Holder arealer fritt for snø og is
  • 360° fullt skjermet to-leder varmekabel
Gjør vinteren tryggere og enklere med Veria Snowmat 300. Unngå glatte uteområder og gjør det tryggere å kjøre bil dersom værforholdene er tøffe. Veria Snowmat 300 hjelper deg å holde arealer du ferdes på fritt for snø og is. Varmemattene gjør det også enkelt å unngå strøing, salting, snømåking og ødeleggelser som følge av frost.

Teknisk beskrivelse

500W 0,5x3,4m.

Veria Snowmat 300 er en ekstrem høykvalitets varmekabel med 360° fullt skjermet to-leder varmekabel med en solid UV-bestandig ytterkappe. Den riunde profilen og robuste konstruksjonen gjør at installasjonen på bakken er rask, enkel og sikker.

Bruksområde

Til ulike utendørsløsninger.

Montering

Rask og enkel installasjon. Ingen skruer eller verktøy er påkrevet. Etter grunnarbeidet rulles matten(e) ut der du trenger snø - og issmelting. Deretter legger man topp-dekke som betong, skifer, belegningsstein etc. Da vil du kunne ha arealet snø- og isfritt gjennom hele vinteren.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”