Veria Clickmat - Den enkleste gulvvarmen du kan få

Med Veria Clickmat kan du selv legge gulvvarmen - du trenger ikke elektriker. Du bare klikker mattene sammen og kobler strømforsyningen til en vanlig stikkontakt, enkelt og greit. Veria Clickmat bygger kun opp 8mm så det kan legges direkte på det eksisterende gulv om man ønsker det. Når mattene er lagt ut, kan du legge enten parkett-, tre- eller laminatgulv direkte oppå. Så enkelt kan det være.
Med Veria Clickmat trenger du ikke elektriker
 • Enkel løsning med innebygde fordeler

  Veria Clickmat er en alt i ett løsning. Isolasjon er innebygd slik at du ikke trenger å isolere ytterligere under gulvvarmen. Mattene sørger for å dempe både støy og trinn. De bygger kun opp 8mm så i de fleste tilfeller behøver man ikke heve dørterskler og dører for å legge gulvvarme. Når du bygger med varmematter behøver du heller ikke øvrig parkettunderlag for ditt gulv.

 • Trådløs styring

  For å koble til og styre Veria Clickmat varmematter trenger du ett termostatsett, Veria Wireless Clickkit. Dette er et sett med tilkobling og trådløs termostat med timer styring. Du kan styre gulvvarmen med natt- og dagsenking. Veria Wireless Clickkit 55 brukes til Veria Clickmat 55 og Veria Clickkit 100 til Veria Clickmat 100.

 • Gulvvarme er perfekt for barnefamilier

  Lav pris, høy komfort

  Med Veria Clickmat får du et energieffektivt gulvvarmesystem. Den hurtige reaksjonstiden gjør at du ikke behøver å ha det varmt når du ikke er hjemme. Du kan slå på varmen like før du kommer hjem og bli møtt av ønsket temperatur. Gulvvarme gir det optimale inneklima, bedre komfort og større innendørs trivsel for hele familien.

 • Gulvvarme gir bedre varmefordeling

  Hvorfor gulvvarme?

  Vi vet alle at varme stiger. Med gulvvarme får du en jevn og god varme i hele rommet uten trekk eller kalde soner. Når du fryser på føttene føles det gjerne ut som du fryser selv om temperaturen er perfekt høyere oppe i rommet. Gulvvarme er også miljø- og allergivennlig. Det hjelper med å minimere mugg samtidig som det ikke tørker ut luften. Gulvvarme er spesielt bra for barnefamilier som bruker gulvet til mer enn bare til å gå på.

 • Enkelt å montere

  Med alle Veria-produkter følger det med en lettforståelig, grafisk monteringsveiledning. Når et Veria-system først er installert, er det 100 % vedlikeholdsfritt og klart til mange års komfortabel og problemfri bruk. Videoen viser deg hvor enkelt det kan være å få seg gulvvarme hjemme.  Produktegenskaper

  - Bygger kun 8 mm
  - Leveres i to varianter: 55 W/m² og 100 W/m²
  - 5 års garanti
  - CE-merket i henhold til EN 60335-1, 60335-2-106 og 62233


Les andre artikler om varme: