Stadler form Fred • 90437

Stadler Form Fred Luftfukter Hvit

-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
  • Unikt design
  • Bakteriefri damp
  • Hygrostat med ekstern sensor
  • For rom opp mot 50m2
  • Les mer...
Luftfukteren Fred fra Stadler Form vil raskt og effektivt øke fuktighetsnivået i hjemmet ditt. Den har 2 utgangsnivå, er stillegående og har ekstern luftfuktighetssensor.

Funksjonalitet

Eksterne fuktighetssensoren sørger for presis luftfukting. Damputgangen har to utgangsnivå så med Fred vil fuktighetsnivået rask nå sitt ideelle punkt. Luftfukteren skrur seg automatisk av når vanntanken er tom. Du trenger ikke bekymre deg for bakterier siden luftfukteren alltid produserer bakteriefri damp. Fred luftfukter vil ikke bli et forstyrrende element i hjemmet ditt fordi den alltid er i stillemodus.

Bruksområde

Men vanntank på 3,6 liter, vil luftfukteren skape og opprettholde fuktighetsnivået effektivt i rom opptil 50 m².

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”