Vanpee GUELL ZERO LED KIT • 3225048

Vanpee Skiltlys 28w Sort

Nyhet!

3225048

3 489,-

2 791,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Komplett armatur
  • Effektiv og bred lysspredning
  • Rask og enkel installasjon
  • Ferdigkoblet med arm
  • Les mer...
  • 15W
  • 28W
Guell KIT Sort, 28W inneholder en komplett armatur for rask og enkel installasjon av skiltbelysning. Guell serien er kjent for robust design og høy kvalitet. Armatur i presstøpt aluminium, kjemisk forbehandlet og pulverlakkert med polyesterpulverbelegg. Guell ZERO KIT er har en COB LED 4000K, med en total nominell effekt på ca 28W og leveres ferdigkoblet med arm på 50cm, kabel og koblingsboks.


Guell Zero har en herdet glassdiffuser, permanent forseglet til huset gjennom en høytemperaturbestandig silikon lim. Den har også symmetrisk reflektor med svært høy ytelse laget av 99,99% belagt aluminium, polert, oksidert og fri for irisering. Utvendige skruer i rustfritt stål og låsfjærer i rustfritt stål til glasset. Pulverlakkert stålbrakett

Teknisk beskrivelse

Armaturen har en lumenverdi på 2572

Funksjonalitet

Guell Zero har symmetrisk optikk som gir en effektiv og bred lysspredning.

Bruksområde

Guell Zero er egnet for både vegg og tak montering, og tilbyr interessante muligheter for butikkbelysning, interiør, utstillinger og skiltbelysning.

Montering

For gjevn belysning av skilt monteres den med maksimal CC på 150cm og dekker da skilt på inntil 2-3m.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”