Schneider Electric Installasjonskanal PVC • 1277339

U-DEL TEK-123 PV

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Kanalunderdel med 80mm frontåpning i PVC. hvit.

Teknisk beskrivelse

U-DEL TEK-123 PV 2,5M

Funksjonalitet

Ved hjelp av kabelhyller kan kanalen deles inn i forskjellige rom, for å skille elkraft- og datakabler. Kan også benyttes som matekanal. Ved hjelp av bokser av type MIB, kan kanalen benyttes sammen med mange typer installasjonsmateriell fra flere leverandører.

Montering

For montering rett på vegg eller med braketter.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”