Nexans komplett toleder TXLP varmekabel
1036684

TXLP/2R 890/28 DEFROST SNOW

fra Nexans
TXLP/2R 890/28 DEFROST SNOW
Spenning 230V
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

kr. 2 699,-

1036684
2 159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
DEFROST SNOW 890/28 W/m er en komplett toleder TXLP varmekabel for snø- og issmelting. Integrert skjult skjøt og 10 m kald tilleder.

Bruksområde

Den er ideell for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper, osv.

Montering

Elementene kan installeres innstøpt i betong, i sette lag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 °C.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”