Stansefabrikken Sikringsskap
1740212

TS2.SIKR. SKAP TETT IP54 M/MON

fra Stansefabrikken
TS2.SIKR. SKAP TETT IP54 M/MON
Spenning (V) 230
Belastning (A) 63
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1740212

4 378,-

3 502,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Sikringsskap, tett utførelse med montasjeramme Standard sikringsskap IP54 er et fleksibelt skap med mange muligheter. Skapene egner seg både for innfelt og utenpåligende montasje. Det er montert to solide vrilåser i døren. Det kan også monteres lås i skapet. Tilbehør skap: Jordingsskinne KLB, selvklebende kursfortegnelse, braketter for feste av målebrett, utslagsåpninger for nipler. Betegnelse: TS2 skap med ramme MR-D. BxHxD:440x680x200 mm. Moduler: 1x18/2x4.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”