Irwin Bor • 91504

Trespiralbor 22mm x 165mm Blue Groove 6X

Dette boret har et avansert design med et konisk spiralmønster som reduserer friksjon og et skulderskjær som sikrer skarpskårne hull med minimal splintring. Herdet over hele sin lengde, gir det ekstra styrke, noe som gjør det ideelt for krevende gjennomganger i en rekke materialer.

Teknisk beskrivelse

Den koniske spiralkonstruksjonen bidrar til å redusere friksjonen under boringen, og skulderskjæret sikrer rene og nøyaktige hull. Full herding av borets lengde styrker verktøyet og forlenger dets levetid.

Funksjonalitet

Med funksjoner som skulderskjæret og den koniske spiralformen, tilbyr dette boret optimal ytelse ved å skape rene, skarpskårne hull og effektiv sponfjerning. Den fullstendige herdingen sikrer også at boret tåler tøffe materialer og utfordrende arbeidsforhold.

Bruksområde

Dette boret er utmerket for både profesjonelle håndverkere og DIY-entusiaster som krever presisjon og effektivitet i sitt arbeid. Det er spesielt nyttig for oppgaver som krever boring gjennom harde eller sprø materialer hvor nøyaktighet og minimal splintring er nødvendig.

Montering

Takket være den koniske designen og skulderskjæret, er boret lett å håndtere og operere, noe som sikrer enkel og effektiv bruk. Dens robusthet og holdbarhet reduserer behovet for hyppige utskiftninger og vedlikehold.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”