Amazing Måleverktøy • 91339

Tommestokk

Denne robuste tommerstokken av tre er et pålitelig verktøy med lettleste tall, som gjør målearbeidet enkelt og nøyaktig. Den er utstyrt med tydelige markeringer for både tommer og centimeter, slik at du har fleksibilitet til å arbeide med ulike målesystemer. Med en lengde på 2 meter gir den deg tilstrekkelig rekkevidde for en rekke prosjekter. Den lettleste designen gjør det enkelt å avlese målingene raskt og effektivt, og det solide trekonstruksjonen gir deg et pålitelig verktøy som varer over tid.

Bruksområde

Ideell for håndverk, konstruksjon og hjemmeprosjekter.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”