NEK Kabel TFXP MR Flex Trommel • 1093463

TFXP MR Flex 4G10mm² Hvit UV

TFXP MR Flex 4G10mm² er en hvit dobbeltisolert, fleksibel installasjonskabel for innendørs og utendørs bruk.

Teknisk beskrivelse

Installasjonskabel etter NEK399, NEK400, HD603-3J. Høyere strømføringsevne enn PVC-isolerte typer. Erstatter PFXP og til dels PFSP. TFXP MR Flex® tilfredsstiller Vegvesenets krav for bruk som oppføringskabel i stolper og veilys. Tilfredstiller kuldetest i hht. EN 60811-504 -25°C.

Bruksområde

Inntakskabel, stigeledning, el-bil lading ute og inne, markiser, varmepumper, utelys, komfyr/koketopp, skjøteledning, kai-/bryggeanlegg osv.

Montering

Kan legges rett i vegg, støpes inn og legges rett i grøft. Godkjente installasjonsmetoder: A2, B2, C, D1, D2 og E.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent