Draka Diverse kabel • 1017190

TFXP 1KV 4G50 AFV GRØNN (500 M TR)

TFXP 1kV dobbeltisolert grønn jordkabel med leder i flertrådet aluminium. Kabelen leveres på trommel.

Funksjonalitet

Merket med utvendig preget typebetegnelse og dimensjon.

Bruksområde

UV bestandig leder isolasjon. Produktet er ikke tillatt for alminnelig bruk i bygnings-installasjoner.

Montering

Kabel som tillates forlagt uten ekstra beskyttelse, og som inntakskabel til første fordelingsskap i bygning.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent