Namron terrassevarmer 1500W
5401346

Terrassevarmer m/Fjernkontroll 1500W Sort

fra Namron
4,6 av 5 ()
Terrassevarmer m/Fjernkontroll 1500W Sort
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 1500
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
5401346

899,-

719,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Terrassevarmer på 1500W med infrarødt varmeelement i sort. Medfølgende fjernkontroll med en rekkevidde på 5 meter. Inkludert 1,5 meter kabel.

Teknisk beskrivelse

Høy kapslingsklasse (IP44) gjør det mulig og bruke terrassevarmeren i de aller fleste miljøer. Terrassevarmeren benytter seg av kort bølgelengde.

Funksjonalitet

Tre trinns justering vi av fjernkontroll: Trinn 1 - 500W, Trinn 2 - 750W, Trinn 3 - 1500W full effekt.

Det infrarøde elementet gjør at den varmer det den treffer og ikke luften. Dette gjør terrassevarmeren meget energieffektiv.

Bruksområde

For bruk utendørs i de fleste områder som trenger varme som f.eks. terrasse, utesteder osv.

Montering

Monteres på vegg med medfølgende feste.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”