J&EL LED Deck light 6x0,4W stor
89970

Terrassebelysning LED 6 x 0,4W IP67

fra J&EL
4,5 av 5 ()
Terrassebelysning LED 6 x 0,4W IP67
Gruppe LED-belysning Spenning 12V Fargetemperatur 3000
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 999,-

89970
799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Ned/innfelt 12V LED armatur for nedfelling i terrasse, trapper eller lignende. Gir arealet lampene er montert på en stilig effekt. Ekstern LED driver på 416 mA og Eipstar LED chip sørger for stabil belysning. Driver kan ikke dimmes. Lengde på kabel fra driver til første kobling 30 cm. Lengde på kabel mellom kobling til kobling pr. lampe 2 meter. Lengde på tilkoblingsledning 1.8 meter. Lampen passer i hull med en diameter på 32 mm. ØxH: 30x20 mm. Settet leveres med bor, driver og 6 stk. lamper.

Teknisk beskrivelse

Led driver: 416 mA. Klasse: III. IP67. 101 lm. pr. lampe.

Bruksområde

For bruk der det ønskes dekor/effekt belysning som f. eks. på terrasser, trapper eller gulv.

Montering

Lampen passer i hull med en diameter på 32 mm. Bor for lage hull følger med i settet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”