Micro Matic Digital Termostat • 5406197

TERMOSTAT MSD4 MED IR-FØLER

5406197

3 529,-

2 823,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
1 på sentrallager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
Finnes utstilt i 1 av 27 butikker, se lagerstatus
-+
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
MSD4 er en "Alt i ett" DIN-termostat for montering i veggboks som kommuniserer med Microtemp Sentralstyring og MIR4 som "stand-alone" løsning. Termostaten dekker behovet for alle bruksområder der det er bruk for maksimal komfort og minimalt energiforbruk, f.eks. elektrisk gulvvarme, frostvern, is- og snøsmelting og kjøling. Enkel montering. Bygger kun 20 mm. Farge: hvit.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”