Micro Matic Tavlemontert termostat ESD4, 16A, med trådløs IR-f • 5406198

Termostat ESD4 skapmontert med IR føler

ESD4-IR er en 16A "alt-i-ett" DIN-skinnetermostat for montering i skap som muliggjør en "skjult" installasjon. Den kan fungere som en "stand-alone" termostat sammen med den trådløse IR-føleren, eller kommunisere med Microtemp sentralstyring. Termostaten har et stort og lettlest display med bakgrunnsbelysning som tenner ved betjening. MIR4 IR-føler for måling av gulv- og romtemperatur medfølger. Termostaten kan brukes til å styre elektrisk gulvvarme, frostvern, is- og snøsmelting, samt kjøling. INFRARØD FØLER Den trådløse IR-føleren måler både overflatetemperatur på gulv og romtemperatur. Føleren måler temperaturen på gulvoverflaten ved hjelp av infrarødt lys. Dette betyr at varmen reguleres etter overflatetemperaturen man kjenner med føttene, og ikke temperaturen nede i gulvet slik tradisjonelle gulvfølere gjør. Den trådløse IR-føleren er batteridrevet og kan monteres uten å lage hull i veggen. Dette gir en fleksibel løsning hvor man har mulighet til å omplassere føleren ved behov, og er spesielt egnet dersom man mangler føler i tilknytning til varmekablene i gulvet. IR-føleren monteres på vegg 1,5 meter over gulv, og minimum 0,5m fra annet elektronisk utstyr. Pass på at føleren ikke dekkes til, og unngå plassing hvor føleren blir utsatt for trekk og direkte sollys. Batteritype: CR123A BESKYTTELSESFUNKSJON Termostaten har galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets, noe som reduserer sjansen for elektriske støt og brann. I tillegg består termostaten av selvslukkende halogenfri plast. MICROTEMP SENTRALSTYRING Microtemp Sentralstyring er en løsning for energieffektiv styring av elektrisk eller vannbåren gulvvarme uten å gå på bekostning av komforten. Løsningen er den eneste på markedet som kan tilby skjult installasjon med appstyrte termostater for skinnemontering, samt helt unike trådløse IR-følere. Gateway MSW5 for Microtemp Sentralstyring kan styre inntil 32 enheter/rom og kommuniserer trådløst med MSD4 veggmontert termostat, ESD4 skinnemontert termostat og MSA4 relèmodul for veggmontering. Signalrekkevidden er på omlag 100 meter i "åpent landskap", og inntil 5 av termostatene kan fungere som en forsterker/repeater for ytterligere 100 meter. Microtemp Sentralstyring leveres med ferdig definerte døgn- og spareprogrammer, men kan også enkelt tilpasses spesielle behov. Ved hjelp av vår plattformuavhengige WebApp for smarttelefon, nettbrett og PC/Mac får du enkel kontroll over varmen, uansett hvor du måtte befinne deg. Microtemp Sentralstyring er spesielt utviklet for norske forhold og behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”