Comfort Heat Analog Termostat • 19115952

Termostat Comfort Heat Analog m/gulvføler 14A

Elektronisk termostat C501 med gulvtemperaturføler, nattsenk funksjon og fast frostsikring bryteren på 5°C. Termostaten er beregnet for gulvvarme kontroll og kan monteres på veggen i en standard innfelt boks. Leveres med gulvtemperatursensor på 3 meter lengde. Ramme tilpasset Elko standarden følger med. Temperatur område: +5 - +45 grader. Maks belastning: 3200W. IP21. BxHxD: 80x80x50 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”