Relekta Fugemasse/Lim • 1804223

Tec7 Sort 310 ml Novatech

Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettemasse. Limer, fuger og fester «alt». Giftfri og luktfri. Inneholder ikke skadelige løsemidler. Tåler UV-stråler og er meget aldringsbestandig.

Teknisk beskrivelse

Innhold: 310 ml.

Bruksområde

Fester til våte overflater, kan også benyttes under vann.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”