Relekta Filler 300 ml • 1800112

Tec7 Filler 300ml

FILLER er en superlett gipsfiller for glatting, fylling og reparasjon av hull/skader på ubehandlede, malte eller pussede overflater før maling, tapetsering etc.

Funksjonalitet

FILLER er testet for frysing i 25 dager ned til -25 °C før opptining, og produktet beholdt egenskapene gjennom hele denne prosessen. Konsistensen i patronene kan være noe tykkere etter tining, men utviser de samme egenskapene etter herding med tanke på heft, fleksibilitet og glatt og fin overflate. Innholdet i bokser kan få en anelse tørrere hinne, men hinnen forsvinner raskt ved å røre i massen med en blandepinne. Da får massen tilbake sin homogene og anvendelige form.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”