Namron LED Tak/Vegg lampe
3306789

Tak/Veggarmatur Ova LED 12W IP54

fra Namron
Tak/Veggarmatur Ova LED 12W IP54
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Fargetemperatur 3000 Kapslingsgrad IP54 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Effekt (W) 12
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Enkel og plasseringssvennlig LED lampe på 12W for montering på vegg eller i tak. Armaturet har en LED lysplate som gir en lysstyrke på 850 lm og en fargetemperatur på 3000K. Integrert driver. Kan ikke dimmes. Farge: hvit.

Teknisk beskrivelse

230V, IP54.

Funksjonalitet

Av/på via separat bryter.

Bruksområde

Armaturet passer til alle områder som trenger lys.

Montering

Montere med 2 skruer igjennom merket hull i sokkel. Kabel føres inn via medfølgende nippel.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”