Relekta Fugemasse/Lim
1804210

Super7 Lynlim 10 ml Blister Novatech

fra Relekta
4,4 av 5 ()
Super7 Lynlim 10 ml Blister Novatech
Bestiller du nå, sendes varen i morgen , eller henting i valgt lager i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
SUPER7 er et lynlim basert på Cyanoacrylate. meget høy styrke, gir rask og sikker herding, krymper ikke, og er meget enkel i bruk. Tørker på få sekunder, og etter få minutter er den motstandsdyktig mot bl.a. løsemidler, oljer, bensin og varierende temperaturer. Drøy i bruk - økonomisk - inneholder ca 200 dråper lim. Innhold: 10 ml.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”