Strømsparepakkene - Futurehome

Strømsparepakkene er den enkleste veien til lavere strømregning. Pakkene inneholder det du trenger for å styre to av de store lastene i hjemmet ditt, varmtvannsbereder og gulvvarme, enkelt og rett fra mobilen. Pakkene er godkjente for støtte fra Enova!


Enova støtte til strømstyring

Men dette er bare starten på smarthjemmet ditt, og tiltak du kan gjøre for å redusere strømforbruket. For med strømsparepakken kan du også koble til elbillader, smarte stikkontakter, lysstyring og mye mer som gjør hjemmet enklere, sikrere og smartere.



 • Få inntil 10 000,- i støtte

  Enova støtte til strømstyring

  Strømsparepakken har det du trenger for å kvalifisere til Enova støtte. Støtten dekker 35% av kostnadene for utstyret og elektriker – inntil 10 000kr. Fastmonterte laster som termostat, smarte stikkontakter, ladestasjon mm. blir dekket.
  Les mer om Enova støtten her.

 • Fastpris på montering

  Fastpris på montering med spoton

  Med vår tjeneste Spoton får du strømsparepakken montert fra 9990kr. Vi monterer utstyret, og synker produktene opp mot huben, og setter opp et automatisert spareprogram for deg.
  Bestill ferdig montert strømsparepakke her.



Mer du styrer, mer sparer du

Strømsparing startpakken er en god start, men når elektrikeren først skal komme er det kanskje flere tiltak som burde gjøres for å redusere regningen ytterligere.

 • Smart-termostat

  Har du flere rom med gulvvarme? Termostater er dekket av Enova sin støtte, så når elektrikeren først skal komme for å montere startpakken burde du få alle termostater byttet ut med en smart-termostat.

 • Ladestasjon

  Visste du at Easee Home kan styres smart? Sammen med strømsparepakken er den også dekket av Enova støtten. Om du alt har ladestasjon kan man også bruke en heavy duty switch for å unngå å lade på pristoppene.



 • Smart stikkontakt

  Eldre panelovner og gulvovner uten WiFi eller Zigbee kan også enkelt styres. En smart stikkontakt kan kobles direkte opp mot huben. Da kan du unngå pristoppene, samtidig som du har det behagelig hjemme.

 • Smart-plugg

  Hvis du ikke ønsker å skifte ut stikkontakten kan man bruke smart plugger på panelovner, gulovner osv. Men disse er ikke dekke av Enova. En smartplugg med termostat lar deg enkelt senke temperaturen når du ikke er hjemme!