{{text}} {{{text}}}

Mennekes Støpsel Industri • 1503316

Støpsel 332-6 32A 400V Rød Mennekes

Støpsel 332-6 32A 400V Rød Mennekes
Spenning (V) 400
Kapslingsgrad IP44
Belastning (A) 32
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
332-6 CEE-plugg med skruetilkobling og hurtigmontert deksel. Strekkavlastning, strupenippel og bøyningsbeskyttelse integrert i kabelinnføringen. PVC, halogen og kadmiumfrie. Type 6. 400V. IP44. Farge: rød.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”