Stikkontakt ferdig montert - SpotOn

Få fastpris umiddelbart ved å svare på noen enkle spørsmål under og velg tidspunkt for montering som passer deg i vår digitale kalender. Resten fikser vi!


Ønsker du stikkontakter i flere rom? Legg til en bestilling per rom i handlekurven og få kr 500 i rabatt for hvert nye rom du legger til. Trenger du TV-stikkontakt? Det kan du bestille her.


 • ferdig montert stikkontakt innendørs

  En enklere hverdag

  Er du lei av skjøteledninger eller måtte strekke deg for å lade mobilen? En ny stikkontakt gjør hverdagen både enklere og tryggere.

 • ferdig montert TV-stikkontakt

  På tide å få ryddet opp bak TV-en?

  Du er ikke alene om å ha et salig kaos av kabler og skjøteledninger bak TV-en. Få det både penere, ryddigere og tryggere med installasjon av stikkontakt med seks uttak.

 • ferdig montert stikkontakt utendørs

  Mangler du en stikkontakt utendørs?

  Er du lei av skjøteledninger eller å måtte ty til halvveis løsninger for å få tilgang til strøm utendørs? Få installert en ny stikkontakt og en enklere og tryggere hverdag.


Våre elektrikere

Med SpotOn kan du være trygg på at arbeidet blir gjort av kvalifiserte fagfolk og trenger ikke bruke tid på å finne og velge elektriker, for vi gjør den jobben for deg.

Elektroimportøren har gjennom 25 år opparbeidet et bredt nettverk av lokale og pålitelige elektrikere. Våre håndplukkede elektrikere holdes til høye krav og evalueres kontinuerlig av både våre kunder og oss selv. Våre partnere består KUN av fagfolk og alle er elvirksomhetsregistrert.Les mer om SpotOn her