Elko Plus 3-veis eurostikkontakt
1511539

Stikkontakt Euro Plus 3-Veis I Polarhvit

fra Elko Plus
3,6 av 5 ()
Stikkontakt Euro Plus 3-Veis I Polarhvit
Spenning 230V Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 176,-

Internettpris!

1511539
140,80 eks. mva. Ordinærpris 199,-Pris per 1 Stykk
-+
Hvit stikkontakt fra Elko's Plus-serie med 3 eurostikk for bruk med dobbeltisolerte apparater (klasse 2). Stikkontakten er ment for innfelt montasje, og leveres i sentralutførelse.

Teknisk beskrivelse

Belastning: 3x2,5A 250V.

Bruksområde

For bruk innendørs i hus med skjult anlegg (innfelt) IP21.

Montering

Monteres i enkel veggboks. Passer i alle Elko Plus kombinasjonsrammer.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”