Elko Stikkontakt Sprutsikker
1530636

Stikkontakt Dobbel Jord AS1090 UPT Sort Elko

fra Elko
4,9 av 5 ()
Stikkontakt Dobbel Jord AS1090 UPT Sort Elko
Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 319,-

1530636
255,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Dobbel sprutsikker sort stikkontakt med barnevern og klapplokk. Stikkontakten er jordet.

Teknisk beskrivelse

16 A 250V. IP44 (Med isatt plugg gjelder den laveste IP-grad som inngår i kombinasjonen plugg og stikkontakt).

Funksjonalitet

Stikkontaktsokkelen er plassert i et forhøyet trau, slik at eventuell vanninntrenging passerer under trauet og kommer ikke i kontakt med sokkelen.

Montering

Påvegg. Husk å åpne dreneringshull i underkant på kappen ved montering. OBS!!. Må alltid monteres med klapplokket hengslet i overkant.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”