Elko Stikkontakt Sprutsikker • 1530661

Stikkontakt Dobbel Jord 1090 U PT Polarhvit Elko

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Målskisse
Sprutsikker dobbel stikkontakt påvegg med klapplokk og barnevern. Hvit utførelse.

Leveres med membrannippel med enkel og dobbel gjennomføring. Membranen bør punkteres med kabel.

Montering

Kan kobles sammen med andre brytere og/eller stikkontakter med skjøtestykke L469. Husk å åpne dreneringshullet før stikkontakten monteres på veggen, da det er vanskelig å gjøre dette i etterkant.

OBS!!.Må alltid monteres med klapplokket hengslet i overkant.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”