Elko Stikkontakt Sprutsikker
1530671

Stikkontakt Dobbel Innfelt 1090 U PH IP44 Elko

fra Elko
4,8 av 5 ()
Stikkontakt Dobbel Innfelt 1090 U PH IP44 Elko
Kapslingsgrad IP44
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Dobbel innfelt sprutsikker stikkontakt med klapplokk og barnevern, hvit.

Teknisk beskrivelse

Korrosjonsbeskyttet. Halogenfri. Dobbel innfelt sprutsikker stikkontakt med klapplokk og barnevern.

Montering

Monteres i enkel veggboks. Med isatt plugg gjelder den laveste IP-grad som inngår i kombinasjonen plugg og stikkontakt. Vær oppmerksom på at tettekappen må monteres før kabel termineres i stikkontakten. Tettekappen må monteres med dreneringsspor i nedkant. OBS!!. Må alltid monteres med klapplokket hengslet i overkant.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”