Stikkontakt Elko AS
1511561

Stikkontakt 3-veis innfelt med sentralplate S1093 PT Sort

fra Elko
5,0 av 5 ()
Stikkontakt 3-veis innfelt med sentralplate S1093 PT Sort
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Sort treveis 16A stikkontakt innfelt med sentralplate. Stikkontakten leveres med barnevern og passer perfekt inn i Elko AS sine kombinasjonsplater med 2, 3, 4 og 5 hull.

Bruksområde

Innstikkhullene i stikkontakten er vridd 90 grader, slik at du ved bruk av plugg med sideinnføring får en ledning som henger nedover.

Montering

Monteres med skruer.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”