{{text}} {{{text}}}

Smarthus-belysning på halloween

Smarthus er først og fremst noe som skal gi økt komfort og lavere energiforbruk, men… det kan jo også brukes til veldig mye moro! Så ikke kjøp en hel masse fakler til årets halloween - bruk heller smartbelysning så du og ungene får en fortryllende kveld!

 • Halloween med smartbelysning

  Trollbind spøkelsene som kommer på døren, «skrem» gjestene med dine halloween dekorasjoner ved å gi de det lille ekstra. Om huset skal forestille en uhyggelig gravplass, et heksehus eller monsterhus kan dette enkelt gjøres med smartlys og litt lyd.

 • Ønsk gjestene velkommen med hårreisende belysning.

  Belys skjelettet eller gi liv til gresskarhodet. Spar deg for utskjæringen, og gå heller for et pyntegresskar. Gi det så liv ved å, for eks, plassere en Hue Go på innsiden!

  Sett en uhyggelig stemning med Hue-appen (Blood Moon er perfekt for Halloween) for å gi spøkelsene som kommer på døren noe å glede seg over. Bruk innendørsscener på Halloween-festen, eller bruk smart belysning utendørs for å gjøre huset uvelkomment.

 • Knask eller knep

  «Vil du se et knep?» Bare si det! Bruk en stemmeassistent til å skru lysene dine av og på, dimme dem og gjøre dem lysere. Du kan også velge farger og angi lysscener, kun ved å si en enkel kommando.

  Lag tilpassede kommandoer spesielt for Halloween i innstillingene til assistenten, slik at du for eksempel kan si «Gjør lysene i første etasje skumle».

 • Halloween dekorasjonen blir skummlere med litt lyseffekt
 • Kom og bli inspirert hos oss!

  Ta turen innom ditt nærmeste Elektroimportøren varehus for å se uhyggelige og skremmende Halloween utstillinger i våre «smarthus» for å bli inspirert!

 • Få inspirasjon i våre varehus for hva du kan gjøre på Halloween
 • Halloween klovn med smartbelysning