Smart og trygg handel hos Elektroimportøren!

Sist oppdatert: 16.12.2021

Vi ønsker at alle kunder skal oppleve at det er enkelt og trygt å handle hos Elektroimportøren. Vi kan derfor tilby fleksible leveringsmåter og en tilnærmet kontaktløs handel i alle våre varehus.

 • Hjemlevering med bud samme dag Elektroimportøren Hjemlevering med bud samme dag

  Bestillingen pakkes og hentes på nærmeste lokale varehus og fraktes til leveringsadresse med bud samme kveld. Bestilling må gjøres hverdager før kl. 14 for levering samme kveld mellom kl. 17–21 (gjelder også på lørdag for Oslo). Bestilling etter kl. 14 blir levert neste virkedag mellom kl. 17-21.

  Hjemlevering med bud samme dag koster 99 kroner, men hvis ordresummen er over 999 kroner, koster det kun 19 kroner (gratis dersom du bor i de nevnte områdene ovenfor).
  PS: Bestilling etter kl.14 fredag og bestillinger lørdag og søndag gir levering på mandag.

 • Klikk og hent på parkeringsplass Elektroimportøren Kjøp på nett og få varene utlevert til bilen din

  Kjøp på nett og få varene utlevert til bilen (parkeringsplass):

  1. Legg varene du skal ha i handlekurven.
  2. Logg deg inn / gjestekjøp og fyll ut informasjon til du kommer til leveringsalternativer
  3. Under "Hent i butikk", så velger du "Utlevering på parkeringsplass".
  4. Velg varehuset du ønsker å få varen utlevert hos, og skriv inn registreringsnummeret på din bil.
  5. Innen 1 time får du en tekstmelding om at ordren din er klar for avhenting.
  6. Når du står utenfor varehuset klikk på linken som ligger i tekstmeldingen.
  7. Vi kommer ut med din bestilling og overleverer enten gjennom vindu eller direkte i bagasjen.

  Enkelt og trygt for alle parter!

 • Trygg og sikker handel hos Elektroimportøren berørte varehus Hva skjer i min butikk?

  - Alle varehus holder åpent.
  - Husk å hold avstand! Det skal være trygt å besøke våre varehus og vi praktiserer strenge smittevernsregler. Våre ansatte følger strenge smittevernsprosedyrer som betyr hyppigere vask og vi tilbyr håndsprit i våre varehus. Vennligst husk å hold avstand til våre ansatte og andre kunder.

 • Kontaktløs betaling Elektroimportøren Kontaktløs betaling

  Så langt det er mulig, bør betaling skje kontaktløst. Det vil si "tæpping" med kort på bankterminalen, med Vipps eller med vår app! Last ned vår app, skann varene selv i varehuset og bruk kortere tid i kassen. En selger kan også skanne for deg med sin app og betal på egen telefon med Vipps eller bankkort. Du finner appen her: iPhone og Android

 • Hold avstand Elektroimportøren Husk å hold avstand

  Det skal være trygt å besøke våre varehus og vi praktiserer strenge smittevernsregler. Våre ansatte følger strenge smittevernsprosedyrer som betyr hyppigere vask og vi tilbyr håndsprit i våre varehus. Vennligst husk å hold avstand til våre ansatte og andre kunder.

 • Trygg og sikker handel hos Elektroimportøren Sikker handel - for alle parter

  For å gjøre handelen mest mulig trygg for alle parter i Elektroimportørens butikker, bruker alle ansatte i dag munnbind der myndighetene krever det. Vi anbefaler også våre kunder å bruke munnbind når de er i våre butikker i henhold til anbefalinger fra FHI. Vi tilbyr håndsprit i alle våre varehus.

 • Helthjem ekspress i postkasse eller på dørmatte Helthjem ekspress i postkasse eller på dørmatte

  Helthjem er bygget på det landsdekkende nettverket av avisbud. Aviser er ferskvare, og ingen vil lese gårsdagens avis i dag. Ekspresslevering over natt ble løsningen, og i dag leverer Helthjem pakker, magasiner, post og ferske bakevarer på samme måte. Se link for dekningskart. Pakker leveres helthjem til mottakers postkasse eller dørmatte (innen kl. 07:00) i løpet av 1-3 dager. Pakkene kan spores, og mottaker varsles ved levering.