{{{text}}}

Smart og trygg handel hos Elektroimportøren!

Sist oppdatert: 01.03.2021

Vi ønsker at alle kunder skal oppleve at det er enkelt og trygt å handle hos Elektroimportøren. Vi kan derfor tilby fleksible leveringsmåter og en tilnærmet kontaktløs handel i alle våre varehus.

 • Trygg og sikker handel hos Elektroimportøren berørte varehus Hva skjer i min butikk?

  På grunn av smitteverntiltak i Oslo blir vi nødt til å stenge varehuset på Alnabru for besøk fra 2.–15. mars. Øvrige varehus holder åpent som normalt.

  Vi vil fortsatt ha full bemanning i vårt varehus på Alnabru fra kl. 07.00-20.00 og kan ta imot bestillinger på nett, telefon og/eller app. Vi vil fortsatt kunne levere varer til deg på parkeringsplassen eller hjem/arbeidsplassen.

 • Hjemlevering med bud samme dag Elektroimportøren Hjemlevering med bud samme dag

  Gratis for alle som bor i Oslo. Bestillingen pakkes og hentes på nærmeste lokale varehus og fraktes til leveringsadresse med bud samme kveld. Bestilling må gjøres hverdager før kl. 14 for levering samme kveld mellom kl. 17–21. Bestilling etter kl. 14 blir levert neste virkedag mellom kl. 17-21.

  Hjemlevering med bud samme dag koster 99 kroner, men hvis ordresummen er over 999 kroner, koster det kun 19 kroner (gratis dersom du bor i Oslo)! PS: Bestilling etter kl.14 fredag og bestillinger lørdag og søndag gir levering på mandag.

 • Trygg og sikker handel hos Elektroimportøren Sikker handel - for alle parter

  For å gjøre handelen mest mulig trygg for alle parter i Elektroimportørens butikker, bruker alle ansatte i dag munnbind der myndighetene krever det. Vi anbefaler også våre kunder å bruke munnbind når de er i våre butikker i henhold til anbefalinger fra FHI. Vi tilbyr håndsprit i alle våre varehus.

 • Kontaktløs betaling Elektroimportøren Kontaktløs betaling

  Så langt det er mulig, bør betaling skje kontaktløst. Det vil si "tæpping" med kort på bankterminalen, med Vipps eller med vår app! Last ned vår app, skann varene selv i varehuset og bruk kortere tid i kassen. En selger kan også skanne for deg med sin app og betal på egen telefon med Vipps eller bankkort. Du finner appen her: iPhone og Android

 • Hold avstand Elektroimportøren Husk å hold avstand

  Det skal være trygt å besøke våre varehus og vi praktiserer strenge smittevernsregler. Våre ansatte følger strenge smittevernsprosedyrer som betyr hyppigere vask og vi tilbyr håndsprit i våre varehus. Vennligst husk å hold avstand til våre ansatte og andre kunder.

 • Klikk og hent på parkeringsplass Elektroimportøren Klikk og hent på parkeringsplass

  Du velger varene du trenger, bestillingen pakkes og klargjøres for utlevering på parkeringsplass. Du oppgir bilens registreringsnummer og varsles ved SMS/e-post når levering er klar for utlevering. Ved din ankomst til varehuset ringer du oppgitt telefonnummer, og betjeningen vil overlevere bestillingen, enten gjennom vindu eller direkte i bagasjen. Enkelt!

 • Hjemlevering med bud samme dag Elektroimportøren Hjemlevering med bud samme dag

  Vi har nå lansert en helt ny fraktmetode, Hjemlevering med bud samme dag med levering mellom kl. 17-21 i «hele Elektroimportøren-Norge». Det vil si at alle i Norge med adresse i nær tilknytning til et av våre varehus kan bestille varer innen klokken 14:00 og få varene levert på døren mellom klokken 17:00 - 21:00 samme dag!

  Hjemlevering med bud samme dag koster 99 kroner, men hvis ordresummen er over 999 kroner, koster det kun 19 kroner! PS: Bestilling etter kl.14 fredag og bestillinger lørdag og søndag gir levering på mandag.

 • Helthjem ekspress i postkasse eller på dørmatte Helthjem ekspress i postkasse eller på dørmatte

  Helthjem er bygget på det landsdekkende nettverket av avisbud. Aviser er ferskvare, og ingen vil lese gårsdagens avis i dag. Ekspresslevering over natt ble løsningen, og i dag leverer Helthjem pakker, magasiner, post og ferske bakevarer på samme måte. Se link for dekningskart. Pakker leveres helthjem til mottakers postkasse eller dørmatte (innen kl. 07:00) i løpet av 1-3 dager. Pakkene kan spores, og mottaker varsles ved levering.