{{text}} {{{text}}}

Namron Skjøtekabel (Utendørsbruk) • 1504812

Skjøtekabel 1-veis Utebruk 3G1,5 10M

fra Namron Namron Skjøtekabel     
Se/Still ett spørsmål ()
Skjøtekabel 1-veis Utebruk 3G1,5 10M
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1504812

199,-

159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Forventet 17.07.2021 se alternative artikler Frakt fra
Alnabru Hent-i-Butikk , ikke tilgjengelig
På lager i 13 av 24 butikker
-+
  • 10M
  • 20M
1-veis sort skjøtekabel på 10 meter fra Namron med lokk. Kabelen kommer med jord.

Teknisk beskrivelse

3x1,5mm2.

Bruksområde

Skjøtekabelen er beregnet for utendørsbruk.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent