HellermannTyton Skiltholder for etiket 12x70mm • 1344929

Skiltholder HC12x70mm

Den brukervennlige Helafix HC skiltprofilen egner seg godt til både permanent og midlertidig merking. Festes med T18-serie buntebånd, skruer eller nitte. Selvklebende magnetbånd kan også benyttes. Helafix skiltholder beskytter etiketten mot slitasje, smuss, støv og fukt og UV-stråling. Helafix HC leveres i kuttede lengder i poser. Helafix HCR leveres på rull og kan kuttes opp til ønsket lengde med et HCT verktøy. Vi anbefaler HFX etiketter skrevet ut på laserprinter til disse skiltholderene.

Vi leverer og lagerfører alt av strips, kabelstrips, buntebånd.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”