Innohome Varmesensor • 1431256

Sensor SGS1012 Sort

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Sensor SGS1012 for bruk med Innohome komfyrvakter, sort.

Teknisk beskrivelse

Driftes av ett stk CR2032 batteri.

Bruksområde

Kompatibel mot tidligere modeller SGK500, SGK510 og SGK410 og eksisterende modell SGK4010.

Montering

Varmesensorens beste plassering er på avtrekkshette, sentrert midt mellom kokesonene. Sensoren kan også monteres på vegg med brakett eller i taket. Én sensor dekker en inntil 90 cm bred koketopp. Følg anvisningene for feilfri montering.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”