Schneider Electric Thorsman selvskjærende skrue med stort hode, TGE 4 • 1359894

Schneider TRESKRUE TSC-C5M SECOR 4,2X25

Grabber TSC-C5M nå i syrefast stål!! Selvskjærende skrue med skivehode. Trenger ingen forborring i plater opp til 2x0.9mm. Dobbeltgjenget for rask montering. Ekstra stort hode (11.2mm) - PH2 spor

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”