Schneider Electric Thorsman spikerplugg, TPS, 5/5x35mm Naturel, set a
1380468

Schneider SPIKERPLUGG TPS 5/5X35 NATUR

fra Schneider Electric
Schneider SPIKERPLUGG TPS 5/5X35 NATUR
Bruksområde Innendørs Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 319,-

1380468
255,20 eks. mva. Pris per 100 Stykk
100 x
-+
Salgspakning: 100 Stykk
TPS - Spikerplugg i polyamid med formontert spikerskrue i elforsinket stål. Passer godt til gjennomstikksmontasje. Brukes i betong, natursten, lettbetong, LECA, hulltegl, tegl og platematerialer.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”