Schneider Electric Jordfeilautomat Acti9 IC60 RCBO 3P 25A 30MA C 10kA • 1600938

Schneider Jordfeilautomat IC60 3P 25A 30MA C 10kA

For 230V AC. Acti9 iC60 RCBO er en serie kompakte jordfeilautomater med A-klasse jordfeilbeskyttelse, utviklet for gi høy grad av personbeskyttelse ved hjelp av spenningsuavhengig teknologi. iC60 RCBO monteres på samme DIN-skinne som øvige Acti 9 produkter, og man kan benytte samme samleskinne. Ved utkobling som følge av eventuell jordfeil, vil dette markeres med et rødt flagg i fronten av iC60 RCBO. Bryteevne ihht. EN 61009-1 og EN 61009-2-1: 2- og 3-pol 230V AC: 10 kA. 3- og 4 pol 400V AC: 6 kA. Forbedret brytevne dokumenteres i tabeller for dette. (Kaskading/Backup). A klasse SI gir økt immunitet mot elektriske forstyrrelser, og anbafeles brukt i f.eks anlegg med elektronsike forkoblinger for lys, datamaskiner, industri, UPS osv.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”