Schneider Electric Thorsman TSI gipsplate skrue 3,9x32mm, pakke av 10 • 1390078

Schneider Gipsplateskrue TSI BIG-PACK 3,9x32

1000 pack skruer i forskjellige dimensjoner og utførelser. Alt fra standard Grabber TGS/TSC til montasjeskruer med sekskanthode og krave. Plasteskene er robuste og er stablebare. TGS - Selvskjærende med sylskarp spiss - PH2-spor TST - Selvskjærende med sekskanthode og krave TSB - Selvborende med sekskanthode og krave TSC - Selvskjærende med skivehode - PH2-spor TSF - Helgjenget gipsskrue med tregjenger - PH2-spor TSE - Selvborende dobbeltgjenget med ekstra stort hode (11.2mm) - PH2-spor TSI - Gips-til-stål og tre. Høy gjengestigning - PH2-spor

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”