Schneider Electric Thorsman platefeste, TPD, med skrue, set av 100 • 1380600

Schneider Gipsplatefeste TPD-SK 100

Brannsikkert selvborende gipsfeste i sink med elforzinket skrue. Brannsikker. For lettere montasje i gipsplater på 9mm eller tykkere. Må ikke brukes i tak - da anbefaler vi PLATTI-plugg eller TMX. Monteres og festes med skrutrekker eller bits PZ2.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”