Castor RunpoSticks Comfort
8817304

RunpoSticks Comfort 19

fra Castor
RunpoSticks Comfort 19
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Komplett sett for hjelp til trekking. Ideel for "fisking" i vegger, trekking på kabelbro, trekking over himlinger etc. Innhold: 5 stk. Rød glassfiberstav Ø6,5mm/ 1m 3 stk. Svart glassfiberstav Ø5,5mm/ 1m 2 stk. Gul glassfiberstav 4,5mm/ 1m 1 stk. Glidehake, for å komme over hindringer 1 stk. Led-lampe, for å lyse opp på vanskelige steder 1 stk. RunpoGlider søketupp, for innføring og trekking i rør etc. 1 stk. Magnet, for "fisking" av metall gjenstander 1 stk. Kuleledd, for bruk i kombinasjon med magnet 1 stk. Ring, for for påhekting av kabel etc. 1 stk. Krok, for å "fiske" tak i kabler etc. 1 stk. Forbindelseledd, for innvendig gjenger 1 stk. Oppbevaringsveske for deler

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”