Namron RK Plastledning
1007007

RK 750V 10mm² Gul/Grønn RIB 100m

fra Namron
RK 750V 10mm² Gul/Grønn RIB 100m
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 2 499,-

1007007
1 999,20 eks. mva. Pris per 100 Meter
100 x
-+
Salgspakning: 100 Meter
Koblingsledning med mangetrådet kobberleder.

Farge: gul/grønn.

Teknisk beskrivelse

• Tverrsnitt: 10 mm2.
• Lengde: 100 meter.

Bruksområde

Anbefalt brukt der det er hesiktsmessig å benytte fleksible ledninger, f.eks ved tavlebygging og inntrekking i rør.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent